Pitch & match slotbijeenkomst – 14 oktober 2020
Limburgse boeren en telers presenteren streekproducten aan zorginstellingen In tijden van corona wordt eens te…
Limburgse boeren en telers presenteren streekproducten aan zorginstellingen In tijden van corona wordt eens te…
Het werd een middag die in alle opzichten naar méér smaakte, de kick-off bijeenkomst voor…
Meer vitaliteit, gezondheid en duurzaamheid in de regio Zorginstellingen uit de regio Den Haag, Delft,…
Zorginstellingen uit de regio Den Haag, Delft, Leiden, Katwijk, Noordwijk, Rijswijk, Zoetermeer en het Westland…
De kok van vandaag wordt geconfronteerd met vragen die niet of nauwelijks in reguliere opleidingen…
Training ‘Culinair Denken’ Van koks worden smakelijke oplossingen verwacht voor hedendaagse vraagstukken zoals duurzaamheid, klimaat,…
Naar een betere wereld op basis van goed eten Het doel van de Taste Summit?…
Op 21 november 2019 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid de tweede editie van het congres…
Voedsel maakt de regio! Utrecht is de regio van Gezond Stedelijk Leven. Voedsel is daar…
‘Goed werk heeft tijd nodig’, zo doet een aloud gezegde ons geloven. En dat klopt,…
Met de keuze voor beter en duurzamer eten kunnen Brabantse zorgorganisaties binnen een jaar kosten…
BETER ETEN – MINDER VERSPILLEN – DUURZAME INKOOP – KOSTEN BESPAREN Save the date -…
Het was een bijzonder geslaagde dag, de vierde Masterclass van het programma ‘Duurzaam en Gezond…
‘Hoe voorkomen jullie ondervoeding bij ouderen? En hoe meet je dat? Hoe zorgen jullie ervoor…
Met het pact voor de ouderenzorg komen tal van partijen, waaronder gemeenten, verzekeraars, zorgverleners en…
Zorgtotaal beurs – 12 t/m 14 maart 2019 – Jaarbeurs Utrecht Zorgtotaal is de (gratis)…
Brabantse zorgorganisaties maken samen stappen naar beter eten. Het programma ‘Duurzaam en Gezond aan Tafel’…
Masterclass Duurzaam en Gezond aan Tafel: een dag vol interactie, inspiratie én Rudolph. Zes weken…
Filmregistratie – start Duurzaam en Gezond aan Tafel in Brabant Start van het programma ‘Duurzaam…
Duurzaam en Gezond aan Tafel inspirerend van start in Brabant Een prachtige locatie. Een serie…
15 oktober – Fooddag – Zorgwaard Zorgwaard heeft er een aantal jaren geleden voor gekozen…
9 oktober 2018 – Taste Summit – Maastricht Kritisch congres laat zien hoe echt eten…
Gerenommeerde partners en inspirerende sprekers Tal van partners en sprekers gaan hun steentje bijdragen aan…
Brabantse instellingen werken samen aan beter eten in de zorg Op 10 oktober a.s.…
Congres “Samen innoveren voor een vitaler Nederland” Save the date! Voeding draagt bij aan een…
Health, Food & Technology Event – 30 mei 2018 Health, Food & Technology Event…
Deelnemers Gezonde Korte Ketens ‘de boer op’ Deelnemers Gezonde Korte Ketens ‘de boer op’…
Diagnose Voeding & Gezondheid en Diverzio Diagnose Voeding & Gezondheid en Diverzio gaan samenwerken aan…
Duurzaam gezond en regionaal Zuid-Holland -24 april- Gezonde korte ketens van boer naar bord. Meer…
Impact van programma Duurzaam en gezond aan tafel In samenwerking met Rabobank Rijk van Nijmegen,…
Duurzaam gezond en regionaal Gelderland – 18 april 2018 – Gezonde korte ketens van boer…
Gezonde korte ketens naar het Radboudumc Gezonde korte ketens naar het Radboudumc De derde…
Champignon met extra vitamine D EFSA geeft Groen licht voor champignon met extra vitamine…
Telers en kwekers zien mooie kansen in de zorg Indrukwekkend bezoek aan Zorgwaard. Ze wisten…
GGZ NHN en Diverzio werken samen aan eet-& kookwijzer Vers en gezond eten bij GGZ…
Regionale samenwerking in Friesland Samenwerking op het gebied van agri, voeding en gezondheid. Er…
Thoughts for Food! Op 27 november 2017 vindt het LAB Podium Voeding plaats bij De…
Met FoodforCare nemen patiënten Radboudumc meer eiwit en energie in Patiënten in het Radboudumc krijgen…
Janny van der Heijden op bezoek bij De Zellingen Janny van der Heijden is het…
Zeeuwse maaltijdservice met een missie Jos Ollebek uit Terneuzen stond vijftien jaar aan het roer…
Klimaattop Noord NL: Winst voor Milieu, Mens en Dier door Verbinding Agri en Zorg Op…
Column Willem Lageweg: ‘Het roer moet om in agro en food’ “De grenzen van het…
Bekijk hier het filmverslag van de conferentie Duurzaam en Gezond aan Tafel op 5 september…
Conferentie 5 september 2017 – Prachtige resultaten én heerlijk duurzaam en gezond eten ‘Visie,…
100 zorgorganisaties rekenen af met voedselverspilling en besparen met lekker eten De helft minder voedselverspilling…
Een bijzonder dagje in Bosch en Duin De grootste groep van het landelijke programma Duurzaam…
Eten als medicijn Als zorginstelling wil je er alles aan doen om je patiënten weer…
TV-uitzending NPO Vara Groen Licht over voedselverspilling in de zorg Vara programma Groen Licht gaat…
Duurzaam en Gezond aan Tafel van start in regio Zuid-Holland Het eten voor patiënten en…
Duurzaam en Gezond aan Tafel van start in regio Zuid Nederland Het eten voor patiënten…
Maaltijden in de zorg kunnen ingrijpend beter ‘Duurzaam en Gezond aan Tafel’ brengt zorg naar…
Voorinschrijving landelijk programma Duurzaam Gezond aan Tafel geopend Zorgorganisaties die door kwaliteitsverbetering van hun maaltijden…