Skip to content
FacebookTwitterYouTubeLinkedin
 
(013) 440 02 22Info@diverzio.nlSpoorlaan 348 5038 CC Tilburg
duurzaam en gezond aan tafelduurzaam en gezond aan tafel
duurzaam en gezond aan tafel
Duurzaam en gezond aan tafel
  • Home
  • Programma
  • Meedoen
  • Ervaringen
  • Nieuws
  • Handvest
  • Contact
  • Home
  • Programma
  • Meedoen
  • Ervaringen
  • Nieuws
  • Handvest
  • Contact

Congres “Samen innoveren voor een vitaler Nederland”

 Save the date!

Voeding draagt bij aan een vitaal en gezond leven. Voeding verdient dan ook een prominente rol bij het stimuleren van gezondheid en preventie van chronische aandoeningen.

Op 22 mei 2018 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’. Laat je op deze dag inspireren door visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en toonaangevende wetenschappers, waaronder Wiebe Draijer (Voorzitter groepsdirectie Rabobank Nederland), Hanno Pijl (Hoogleraar Diabetologie LUMC), Victor Everhardt (Wethouder Gemeente Utrecht) en Roelof Konterman (Vicevoorzitter Raad van Bestuur Achmea).

Dinsdag 22 mei 2018, van 9.00 – 17.00 uur

Media Plaza, Jaarbeurs, Utrecht

Kosten € 195,00 (excl. BTW)

Voor Bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid

 

Dialoog en inspiratie

In twee tafelgesprekken voeren we de dialoog over de volgende vraagstukken: Welke onderwerpen mogen niet ontbreken in het nieuwe preventie-akkoord van het kabinet? Hoe kunnen we de obesogene leefomgeving in steden verbeteren en een gezonder voedselaanbod creëren? Welke rol is voor werkgevers passend in het stimuleren van gezond gedrag op de werkvloer? Kunnen we kinderen inzetten als de ‘change agents’ in hun gezinnen door hen op school te leren over het belang van gezonde voeding? Wat is de bijdrage van voeding bij genezing en herstel van ziekte en wat kan een zorgprofessional doen? Hoe stimuleren we eenzame ouderen gezond te eten? Hoe kunnen we de gezondheidsverschillen in Nederland kleiner maken?

Innovatie is noodzakelijk

Nieuwe innovaties zijn nodig om de huidige systemen en status quo’s te doorbreken. In twee rondes van interactieve break-outs zijn diverse innovatieve organisaties, zoals Diverzio, Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, Kipster, Resto van Harte, Chef Watson, EkoMenu en Arts en Voeding.

Kijk op onze website voor meer informatie over het congres. Vanaf 1 maart kunt u zich inschrijven.

Korting

€95,- korting voor Diverzio partners, deelnemers programma Duurzaam en gezond aan tafel en deelnemers Gezonde Korte Ketens.

Je betaalt €100,- per persoon i.p.v. €195,-

Je kunt inschrijven met de speciale kortingscode cDV&GSPR2018 middels de volgende link :

https://fd8.formdesk.com/moonencongresorganisatie/DVG2018

 
We zien uit naar uw komst op 22 mei aanstaande! 

Irene Mommers, Programmamanager Diagnose Voeding & Gezondheid
Michel van Schaik, Directeur Gezondheidszorg Rabobank Nederland
Ruud Huirne, Directeur Food & Agri Rabobank Nederland

Save the date! Zet het congres alvast in uw agenda!

Lees ook

Pitch & match slotbijeenkomst – 14 oktober 2020
18 juni 2020
Inspirerende aftrap voor Duurzaam en Gezond aan Tafel in regio Haaglanden
5 december 2019
Startbijeenkomst Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Haaglanden – 2 december
3 oktober 2019
Wat is duurzaam en gezond aan tafel?

Over Duurzaam en gezond aan tafel

Social

Vind ons op:

FacebookTwitterYouTubeLinkedin
Contact
  • Tel: (013) 440 02 22
  • Adres: Spoorlaan 348 5038 CC Tilburg
  • E-mail: Info@diverzio.nl