Skip to content
FacebookTwitterYouTubeLinkedin
 
(013) 440 02 22Info@diverzio.nlSpoorlaan 348 5038 CC Tilburg
duurzaam en gezond aan tafelduurzaam en gezond aan tafel
duurzaam en gezond aan tafel
Duurzaam en gezond aan tafel
  • Home
  • Programma
  • Meedoen
  • Ervaringen
  • Nieuws
  • Handvest
  • Contact
  • Home
  • Programma
  • Meedoen
  • Ervaringen
  • Nieuws
  • Handvest
  • Contact

Health, Food & Technology Event – 30 mei 2018

 

Health, Food & Technology Event – 30 mei  2018

 

Voeding, gedrag en leefstijl spelen een steeds belangrijkere rol voor de gezondheid van de samenleving. Wilt u weten welke rol kunnen o.a. gemeenten en zorginstellingen pakken en wat is de impact van technologie?

Wilt u voorbeelden zien van organisaties die inspelen op de sociale omgeving die bepalend zijn voor de voedingskeuze van burgers?

Het Health, Food & Technology event op 30 mei 2018 staat in het teken van ‘a healthy society’ en brengt preventie, leefstijl, voeding, gedrag en de toepassingen van technologie in de zorgomgeving aan het licht.

 

Laat u inspireren door:

• Erik Scherder, Hoogleraar Klinische Neuropsychologie Vrije Universiteit in Amsterdam

• Nard Clabbers, Senior Business Developer Personalized Nutrition and Health, TNO

• Jaap Seidell, gezondheidswetenschapper Vrije Universiteit Amsterdam

• Leon Meijer, Wethouder food, gemeente Ede

• Professor Harm R. Haak, Hoogleraar acute interne geneeskunde Maastricht Universitair Medisch Centrum, HRH Diabetes Games Sugervita

• Gerda Feunekes, directeur Voedingscentrum

• Jeroen Kemperman, Senior Manager Strategie Zilveren Kruis

• Dick Jan Abbringh, Founder Purpose

• Rob Baan, Eigenaar Koppert Cress

• Koen Nouws Keij, directeur Diverzio

• Jan Dekker, Managing Director FoodFirst Network

• Jack Stroeken, Founder Ekomenu

• Irene Mommers, Diagnose Voeding & Gezondheid, BeBright

 

Kijk voor het programma de brochure:

Of kijk op: https://www.sbo.nl/zorg/health-food-technology/#Introductie

 

Met de volgende kortingscode komen diverzio partners, deelnemers van het programma ‘Duurzaam en gezond aan tafel’ in aanmerking voor € 100,–  korting:

https://sbo.paydro.com/health-food-technology-1/c/Diverzio.

Lees ook

Pitch & match slotbijeenkomst – 14 oktober 2020
18 juni 2020
Inspirerende aftrap voor Duurzaam en Gezond aan Tafel in regio Haaglanden
5 december 2019
Startbijeenkomst Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Haaglanden – 2 december
3 oktober 2019
Wat is duurzaam en gezond aan tafel?

Over Duurzaam en gezond aan tafel

Social

Vind ons op:

FacebookTwitterYouTubeLinkedin
Contact
  • Tel: (013) 440 02 22
  • Adres: Spoorlaan 348 5038 CC Tilburg
  • E-mail: Info@diverzio.nl